Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε νέο κανονισμο για προστασία των προϊόντων ΠΟΠ,ΠΓΕ και ΕΠΙΠ....
Ο χρόνος που χρειάζεται για να λάβει το σήμα ποιότητας ένα γεωργικό προϊόν από μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, ή που παράγεται με έναν παραδοσιακό τρόπο, (ΠΟΠ,ΠΓΕ,ΕΠΙΠ) θα μπορεί να μειωθεί κατά το ήμισυ σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ) στις 7 Σεμπτέμβρη. Οι νέοι κανόνες θα εισάγουν επίσης περισσότερα...