ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ

Ο οίνος αυτός  προέρχεται από τους αμπελώνες της ορεινής επαρχίας της Σητείας από τις ποικιλίες λιάτικο, μαντηλάρι. Η οινοποιητική μέθοδος που ακολουθείται είναι η κλασική ερυθρή. Έχει λαμπερό κόκκινο χρώμα, αρώματα από άγρια φρούτα του δάσους. Είναι πλούσιο και απαλό. διακριτική φρέσκια φρουτώδης γεύση. Συνοδεύει άριστα κόκκινα και λευκά κρεατικά με πικάντικες σάλτσες, τυριά, ζυμαρικά Σερβίρεται σε θερμοκρασίες 18-20ο C.