ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ

Παράγεται από τις  ποικιλίες  βηλανα, θραψαθήρι από επιλεγμένους αμπελώνες της ορεινής επαρχίας της Σητεία με την χαμηλή στρεμματική απόδοση. Η οινοποίηση του γίνεται σε  χαμηλές θερμοκρασίες, είναι ένας οίνος που μεταφέρει τα τυπικά  χαρακτηριστικά της κρητικής γης στο ποτήρι σας. Έχει χρώμα κιτρινοπράσινο άρωμα  διακριτικά αρώματα λεμονιού και πεπονιού, γεύση  εσπεριδοειδή και φρέσκα φρούτα. Ισορροπημένη και γεμάτη, συνοδεύει άριστα τα θαλασσινά, το άσπρο κρέας με τις λεμονάτες σάλτσες, τα ζυμαρικά, σαλάτες. Σερβίρεται σε θερμοκρασία  10-15ο C.