ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ

Ο οίνος αυτός  προέρχεται από τους αμπελώνες της ορεινής επαρχίας της Σητείας από τις ποικιλίες λιάτικο, μαντηλάρι. Η οινοποιητική μέθοδος που ακολουθείται είναι η κλασική ερυθρή.

Περισσότερα

 
 

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΡΟΖΕ

Η χρησιμοποιούμενη ποικιλία είναι το λιάτικο. Τα σταφύλια προέρχονται από την ορεινή επαρχεία της Σητείας με κύριο χαρακτηριστικό την μικρή στρεμματική απόδοση.

Περισσότερα

 
 

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ

Παράγεται από τις  ποικιλίες  βηλανα, θραψαθήρι από επιλεγμένους αμπελώνες της ορεινής επαρχίας της Σητεία με την χαμηλή στρεμματική απόδοση. Η οινοποίηση του γίνεται σε  χαμηλές θερμοκρασίες, είναι ένας οίνος που μεταφέρει τα τυπικά  χαρακτηριστικά της κρητικής γης στο ποτήρι σας.

Περισσότερα

 
 

ΘΡΑΨΑΘΗΡΙ

Το θραψαθήρι, ποικιλιακός  οίνος απόγονος του  πανάρχαιου αθηριου. Σε μια προσπάθεια μας για ένα ραντεβού με την ιστορία, δημιουργήσαμε τον ιδιαίτερο αυτό οίνο που απολαμβάνετε λευκοκίτρινο, με διακριτικά αρώματα πρωίμων φρούτων, γεμάτο, με μεγάλη επίγευση.

Περισσότερα

 
 

ΑΣΥΡΤΙΚΟ

O εκλεκτός  αυτός ποικιλιακός  οίνος, παράγεται από την αιγαιοπελαγίτικη ποικιλία ασύρτικο. Οι εδαφοκλιματολογικές συνθήκες της ορεινής επαρχίας της Σητείας, με την μικρή στρεμματική απόδοση, προσδίδουν στο προϊόν που απολαμβάνετε ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα